Summa logo

We will never stop looking for the next innovative, precision product for the printing, outdoor advertising, vehicle graphics, and signmaking industries. We will never stop listening to what our customers want for their businesses. And we will never stop delivering premier customer service alongside legendary performance.

https://www.summa.eu/

In search of Firmware Design engineer

Ben jij de creatieve ontwerper die de Summa producten mee kan vernieuwen? 

 

Als firmware ontwerper kom je terecht in onze R&D afdeling, waar je samenwerkt met een tiental ingenieurs.  Dit team bestaat zowel uit zeer ervaren als junior ingenieurs actief op mechanica, elektronica, firmware en software.

Voor het programmeren van onze firmware maken we gebruik van C, C++.

Jij maakt, samen met het hele ontwerpteam, het verschil door jouw ideeën uit te werken via aansturing van de onderdelen. Als firmware ontwerper bouw jij de cruciale schakel tussen de fysieke elementen van een machine en gebruikerssoftware.

Je bent belangrijk in het definiëren van de machine als totaaloplossing, het programmeren van aansturingen van motoren, communicatie-interfaces, displays, touch-interfaces en allerlei onderdelen die de hardware tot leven brengen.  Met de gebouwde prototypes zorg je voor optimalisatie van het snijden in functie van kwaliteit, snelheid en productiviteit.  Je bepaalt mee hoe het testen van de producten moet gebeuren en zorgt dat de interface naar applicatiesoftware vlot kan opgezet worden.

Jouw bijdrage resulteert in verbetering van bestaande producten en in lancering van totaal nieuwe applicaties en producten.

What do we expect from you?

Voor het uitoefenen van deze job beschik je over een masterdiploma in de Elektronica/ICT.

Zowel personen met een eerste ervaring als zeer ervaren profielen komen in aanmerking, maar er wordt van jouw vooral verwacht dat je actief meedenkt en mee uitkijkt naar nieuwe technologieën en mogelijkheden.

Naast jouw uitstekende kennis van firmware programmeren in C, C++ taal, heb je een sterk technisch inzicht en aanpassingsvermogen waardoor je snel nieuwe producten leert kennen. Je weet hoe prioriteiten te stellen en kunt je flexibel instellen op verschillende parallel lopende projecten.

Daarnaast ben je hands-on ingesteld, heb je zin voor initiatief en ben je zeer oplossingsgericht.

Je werkt snel en streeft ernaar je werk continu te verbeteren.

 

Je spreekt Nederlands en Engels, werkt zonder veel problemen met MS Excel, Outlook, enz. en hebt uiteraard kennis van een IDE, bij voorkeur Microsoft Visual Studio. Een bredere kennis van hard- of software ontwikkeling is een plus.

wanted experience

one to three years of experience

What do we offer you?

Je komt terecht in een financieel gezond en groeiend internationaal bedrijf met KMO mentaliteit, waar jouw inbreng van kapitaal belang is.

Je zal werken in een gevarieerde en leerrijke omgeving, samen met ontwikkelaars uit verschillende disciplines.

Summa biedt een aantrekkelijke salaris met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, opbouw van vakantiedagen (ADV),…)